La empresa

Grup Montalban és el resultat d'anys de treball, passió pels animals i dedicació exclusiva a un ofici que ha passat de generació en generació, fins a constituir actualment una empresa consolidada a nivell nacional i en ple creixement internacional, fidel a la seva essència i tradició.

L'origen

Ramón Montalbán Urban i Florentina Villacampa Garcés van fundar l'empresa el 1951. Inicialment va ser un petit projecte dedicat a la compravenda de vedells. Amb la incorporació dels seus dos fills, Ramón i José Luis Montalbán Villacampa, van començar amb el deslletament i engreixament de vedells a les granges familiars, i la compra de camions per poder realitzar els moviments de l'empresa.

origen
origen
origen

 

La segona generació

Anys més tard, sota la direcció dels fills, van construir la fàbrica de pinsos per alimentar els animals i comercialitzar el pinso.

Segona generació
Segona generació
Segona generació

 

La tercera generació

Amb l'entrada de la tercera generació s'ha creat una sala d'especejament i quarteig que tanca el cicle. I s'han construït noves instal·lacions de deslletament amb les darreres tecnologies del sector. La visió empresarial s'ha ampliat cap al món globalitzat amb operacions d'importació i exportació a totes les àrees de l'empresa.

Tercera generació
Tercera generació
Tercera generació

Los valores

Imagen eliminada.

La Misión

 

Nuestra misión consiste en ofrecer a nuestros clientes la garantía de un ciclo completo, acompañándolos y asesorándolos para que se sientan completamente satisfechos en todo el proceso.

El compromiso con nuestros clientes nos ha llevado a incorporar nuevos productos y servicios de alta calidad para dar respuesta a sus necesidades, y a las propias de la empresa, adquiriendo una gran responsabilidad en todas nuestras actuaciones.

Nuestra visión es ser una compañía global que aporta productos y soluciones a las necesidades del sector ganadero con un profunda experiencia y conocimiento técnico.